Olivier BERNARD was with us last friday.
After practicing at the Auberge de l'Ill *** Michelin, "Les 3 Rois" and "4 Seasons" Basel, Michelin-starred, he founded a cooking school near Belfort to stay close to the Switzerland and Alsace. "My family and my young children was very important for me, now I organized my time better."
" I love your wines, they are authentic, your red and rosé will accompany many dishes, they are not common; and your dry or sweet wines are superb! "
Nous avons eu le plaisir de recevoir une journée durant le Chef franco-suisse Olivier BERNARD.
After practicing at the Auberge de l'Ill *** Michelin, "Les 3 Rois" and "4 Seasons" Basel, Michelin-starred, he founded a cooking school near Belfort to stay close to the Switzerland and Alsace. "My family and my young children was very important for me, now I organized my time better."
" I love your wines, they are authentic, your red and rosé will accompany many dishes, they are not common; and your dry or sweet wines are superb! "
Nous avons eu le plaisir de recevoir une journée durant le Chef franco-suisse Olivier BERNARD.
Après avoir exercé à l'Auberge de l'Ill *** Michelin, au Palace "Les 3 Rois" et au "4 Saisons" de Basel, étoilés Michelin, il a créé une école de cuisine près de Belfort pour rester proche de la Suisse et de l'Alsace. "Retrouver ma famille et mes jeunes enfants était trop important pour moi; là, j'organise mieux mon emploi du temps."
"J'aime vos vins, ils sont authentiques; vos rouges et rosés s'accorderont avec de nombreux plats, ils ne sont pas communs; quels blancs secs et quels moelleux! "
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